Sadassa on 10 000 alku

27.11.2014 12:434 vuotta sitten

Eilen illalla sadas Vauras Nainen liittyi yhteisön jäseneksi. Kerrassaan upeaa! Pari tuuletusta ja sitten nukkumaan. Tänään jatketaan töitä, että seuraavaksi menee rikki 500 ja sitten 1 000 jäsentä.

Sain viestin koskien palveluani: ”Ihanaa, että joku pitää naisten vaurastumista tärkeänä asiana.” Uskon, että asia on todella monelle tärkeä, mutta meiltä on puuttunut luonteva kanava asian esille tuomiseksi. Tässä yhteisössä sen voi todella tehdä. Kun miettii omaa vaurastumistarinaansa, niin yhteisöllä ja ihmisillä, jotka ovat olleet ympärillä, on ollut valtava merkitys. He ovat innostaneet omalla esimerkillään ja hyvällä tavalla pitäneet poissa repsahduksista.

On aina helpompi olla vastuussa toisille kuin itselle. Omat tavoitteet kannattaa sanoa ääneen, koska silloin muut voivat auttaa ja sinun on pakko olla sanojesi mittainen nainen tai mies. Itse käytin tätä keinoa kirjani kirjoittamisessa. Sitä kun huutelee kylillä monta kuukautta, että aikoo kirjoittaa kirjan niin jossain vaiheessa sitä on pakko alkaa työhön, että on sanojensa mittainen! Yhteisöä kannattaa ehdottomasti hyödyntää vipuna ja tukena omalla matkallaan.

Iloa päivääsi
Terhi

PS. Jos haluat nopeuttaa ja helpottaa omaa vaurastumistasi, tule mukaan Vauras Nainen –yhteisöön. 370 euron etu voimassa marraskuun loppuun asti! Katso tiedot tästä.