Syksyn Vauras Nainen -livevalmennuksen puhujina Maaret Kallio ja Asta Laurila

27.08.2015 10:213 vuotta sitten

Kiitos Astalle, Maaretille ja Vauraille Naisille energisestä, sydämellisestä ja antoisasta valmennusillasta 22.10.2015 Palacessa!

Vauras Nainen –yhteisön yksi tärkeimmistä tavoitteista on saattaa yhteen naiset, jotka haluavat parhaat mahdolliset ideat oman taloutensa hoitoon. Foorumilla ihmiset voivat vaihtaa ajatuksiaan. Uskon kuitenkin, että tarvitsemme kokemuksen läsnäolosta toisten kanssa. Siksi on myös Vauras Nainen –livevalmennukset.

Lokakuussa järjestetään tämän vuoden kolmas Vauras Nainen –livevalmennus. Valmennukset ovat olleet täynnä tunnetta, iloa, onnea, naurua, luopumista, sisua, rohkeutta ja kyllä, rahastakin puhutaan. Uskon, että osallistujat saavat mukaansa aina jotain ainutlaatuista.

Tammikuun valmennuksessa oli puhumassa Anne Paljakka, joka kertoi oman vaurastumistarinansa. Hän sattui poimimaan käteensä Uutislehti 100 vuonna 2006, jossa oli haastatteluni ja innostui sen myötä asuntosijoittamisesta. Toisena puhujana oli Christina Forsgård, joka on viestintätoimisto Netprofilen osakas. Christina kertoi oman yrittäjätarinansa.

Kevään toinen livevalmennus oli huhtikuussa, jossa puhujina olivat Camilla Tuominen ja Susanna Paloheimo. Valmennuksen aihe oli Rohkea muutos. Camilla hyppäsi hyväpalkkaisesta työstä yrittäjäksi. Susanna oli taasen 17 vuotta yrittäjänä. Tällä hetkellä hän työskentelee strategia- ja brändijohtajana. Naiset kertoivat tarinansa, miksi olivat tehneet nämä ratkaisut omassa elämässään. Itse uskon, että rooleihin ei kannata jäädä kiinni vaan kannattaa tehdä rohkea muutos, jos tietyt päätökset eivät enää tuo elämään sitä, mitä niillä alunperin lähdettiin hakemaan.

Lokakuun Vauras Nainen –valmennuksen aiheena on Itsetunto - mitä minulla on tarjottavana maailmalle.

 

Valmennuksessa puhumassa Maaret Kallio ja Asta Laurila.

Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa

Unelmat ja onnellisuus ovat tärkeä osa elämää, mutta eivät koko elämä. Monen elämä voi olla hyvää, järkevää ja sovinnaista ja tuntua samanaikaisesti tyhjältä ja merkityksettömältä. Suureet haaveet eivät riitä, vaan tavoite tarvitsee myös tekijänsä sekä raakaa työtä. Yltiömäinen suorittaminen ja liika sisukkuus vievät hyvinvoinnin pohjan, minkä vuoksi on osattava etsiä viisaan vaativuuden rajoja. Maaret Kallio pohtii luennossaan sitä, miten ohjata itseään sinnikkäästi mutta lempeästi ja miten vaatia itseltään riittävästi mutta suoda samalla armoa anteliaasti.

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Hän on tietokirjailija ja tuttu televisiotyöstään sekä suositusta blogistaan Lujasti lempeä Helsingin Sanomissa. Maaret Kallio luennoi paljon mielenterveydestä, perheestä, parisuhteesta ja kohtaavan vuorovaikutuksen taidoista. Kallio on tehnyt pitkään yksilö- ja pariterapiatyötä ja hänen vastaanottonsa on Helsingin keskustassa. Maaret Kallio on kirjoittanut useita tietokirjoja ja julkaisee tänä syksynä kirjat sekä pitkistä onnellisista parisuhteista että seksuaalisesta väkivallasta toipumisen keinoista.

www.maaretkallio.com

Hyppy tuntemattomaan kannattaa!

Yrittäjä Asta Laurila, 40, tuo Suomeen australialaista naisten sporttivaatemerkkiä Lorna Janea ja on syksyllä avaamassa Helsingin keskustaan uudenlaista toiminnallista konseptiliikettä hyvinvoinnista ja muodista kiinnostuneille naisille. Liikkeen pohjimmainen tarkoitus on tuottaa iloa ja motivoida naisia kohti omaa onnellisempaa ja terveellisempää elämää ja rohkaista ottamaan pieniä ja isoja hyppyjä elämän eri osa-alueilla.

Oma konsepti ja oma liike on Astan seuraava iso hyppy tuntemattomaan. Se ei ole ensimmäinen. Hyppyjä riittää ja niitä otetaan säännöllisesti ja tarkoituksella jokaisella elämän osa-alueella. Asta uskoo, että vasta, kun uskaltautuu mukavuusalueen ulkopuolelle, alkaa tapahtua ihmeitä.

Muutto toiselle puolelle maailmaa, uusi työ, vakava sairastuminen, isän kuolema, maailmanympärysmatka, oma yritys - Asta kertoo omasta matkastaan tähän hetkeen, kolmen vuoden lanseeraustyöstä ja siitä, mitä kaikkea muuta yrittäjyyden kautta on syntynyt sekä intuition merkityksestä ja uskaltamisesta.

www.lavli.fi