Toimitus- ja maksuehdot

Tämä verkkopalvelu (www.vaurasnainen.fi) soveltaa Suomen Kuluttajasuojalakia sekä Euroopan Unionin yleisiä kuluttajasuojaa koskevia säädöksiä.

Palvelun tarjoajana toimii

Varallisuusakatemia Oy
Munkkiniemen puistotie 1
00330 Helsinki
Y-tunnus: 2470215-4

 

2. Jäsenyys

Maksamalla Vauras Nainen –jäsenmaksun, saat käyttöösi salasanan ja käyttäjätunnuksen, jolla pääset välittömästi kirjautumaan sisään www.vaurasnainen.fi –verkkopalveluun. Jäsenyys oikeuttaa sinua kuluttamaan ja lataamaan palvelun sisältöä Palvelun Käyttöehtojen puitteissa. Sinulla on käyttöoikeus palveluun valitsemasi maksukauden ajalta (6 kk tai 12 kk).

Jos et peruuta jäsenyyttä luvussa 4. kuvatuin ehdoin, jäsenyys uusiutuu automaattisesti seuraavan samanmittaisen kauden osalta. Seuraavan kauden voit maksaa joko laskulla tai verkkomaksulla. Maksuohjeet saat viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavan jäsenyyskauden alkamista.

 

3. Maksutavat

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Laskutus

Jäsenyyden seuraavan kausi on mahdollista maksaa joko verkkopankissa tai laskulla. Lasku lähetetään sinun ilmoittamaan osoitteeseen.

 

4. Jäsenyyden peruuttaminen

Jäsenyyden peruuttaminen tulee tehdä kuluvan maksukauden aikana ja viimeistään 2 viikkoa ennen tämän loppumista. Peruuttaminen tulee voimaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: terhi@vaurasnainen.fi, otsikolla "JÄSENYYDEN LAKKAUTTAMINEN". Ellet peruuta jäsenyyttä edellä kuvatun tavoin, jäsenyys uusiutuu automaattisesti seuraavan samanmittaisen kauden osalta.


5. Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain nojalla, heti käyttöön otettavalla digitaalisella sisällöllä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jäsenmaksua ei siis palauteta jo maksetun kauden osalta.


6. Reklamaatiot

Reklamaatiot palvelun käyttöön ja sisältöön liittyvissä asioissa voi osoittaa: terhi@vaurasnainen.fi. Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).