Tervetuloa matkalle Vauraaksi Naiseksi!
Vauras Nainen on meidän, Terhi Majasalmen ja Minna Nikulan, ylläpitämä valmennusyhteisö ja -palvelu tavoitteellisille naisille, jotka haluavat vauhdittaa vaurastumistaan. Alla voit tutustua resursseihimme vaurastumisesi vauhdittamiseksi.
Maksuton uutiskirjeemme on kaikkien vaurastumisesta kiinnostuneiden naisten tiedotuskanava, jossa kuulet ensimmäisenä uusista vaurastuttavista tapahtumistamme ja eduistamme.
Vauraan Naisen salainen ase, joka paljastaa totuuden taloudestasi! Terhi Majasalmen Tunne Numerosi, Vauhdita Vaurastumistasi -minivalmennuksen jälkeen tiedät täsmälleen, mikä on taloutesi kokonaistilanne ja mihin sinun tulee keskittyä vaurastuaksesi.
Luo itsellesi 100 Tonnin Sivubisnes! 8 viikon intensiivivalmennus vapaudenkaipuisille naisille oman 100 tonnin sivubisneksen perustan rakentamiseksi.
Jos haluat tehdä suunnitelman taloudelliseen vapauteen ja saada kunnon buustin etenemiseen, tervetuloa kanssamme kehuttuun 9 kuukauden pituiseen Vaurastumisen Vuosi -valmennukseen! Tässä valmennuksessamme vaurastumiseen liittyvä ajattelusi, osaamisesi ja strategiasi nousee uudelle tasolle ja kuljet itsevarmasti kohti taloudellista vapautta.
Jos haluat kehittää vaurastumista edistävää ajattelua kotisohvaltasi, tervetuloa nykyisten ja tulevien miljonäärinaisten Vapaa Vauras Nainen -yhteisöön!
Vauras Nainen x Italia on valmennusmatka taloudelliseen vapauteen tähtääville
Lago Maggiore -järven henkeäsalpaaviin maisemiin 30.9.-5.10.2024.
Itsenäisesti voit opiskella rahataitoja rahakirjoistamme, joita on jo kolme ja jotka soveltuvat mainiosti myös lahjaksi: Vauraan Naisen Rahakirja, Vauraan Yrittäjän Rahakirja ja Vaurastuvan Nuoren Rahakirja.
Jos taas haluat henkilökohtaisen sparraajan vaurastumisesi vauhdittamiseksi, henkilökohtaiset valmentajamme ovat apunasi.
Odotamme innolla, että näemme sinut pian!
Menestystä vaurastumisen matkallesi!

Minna ja Terhi