Tervetuloa matkalle Vauraaksi Naiseksi!
Vauras Nainen on meidän, Terhi Majasalmen ja Minna Nikulan, ylläpitämä valmennusyhteisö ja -palvelu tavoitteellisille naisille, jotka haluavat vauhdittaa vaurastumistaan. Alla voit tutustua resursseihimme vaurastumisesi vauhdittamiseksi.
Maksuton uutiskirjeemme on kaikkien vaurastumisesta kiinnostuneiden naisten tiedotuskanava, jossa kuulet ensimmäisenä uusista vaurastuttavista tapahtumistamme ja eduistamme.
Jos haluat tehdä suunnitelman taloudelliseen vapauteen ja saada kunnon buustin etenemiseen, tervetuloa kanssamme kehuttuun 9 kuukauden pituiseen Vaurastumisen Vuosi -valmennukseen! Tässä valmennuksessamme vaurastumiseen liittyvä ajattelusi, osaamisesi ja strategiasi nousee uudelle tasolle ja kuljet itsevarmasti kohti taloudellista vapautta.
Jos haluat kehittää vaurastumista edistävää ajattelua kotisohvaltasi, tervetuloa nykyisten ja tulevien miljonäärinaisten Vapaa Vauras Nainen -yhteisöön!
Itsenäisesti voit opiskella rahataitoja rahakirjoistamme, joita on jo kolme ja jotka soveltuvat mainiosti myös lahjaksi: Vauraan Naisen Rahakirja, Vauraan Yrittäjän Rahakirja ja Vaurastuvan Nuoren Rahakirja.
Jos taas haluat henkilökohtaisen sparraajan vaurastumisesi vauhdittamiseksi, henkilökohtaiset valmentajamme ovat apunasi.
Odotamme innolla, että näemme sinut pian!
Menestystä vaurastumisen matkallesi!

Minna ja Terhi