Vauraan Naisen salainen ase, joka paljastaa totuuden taloudestasi
Työkalu, joka on herättänyt valmennettaviamme vaurastumaan jopa sadoilla tuhansilla - nyt tarjolla myös sinulle!
Tämä yksi työkalu on muuttanut jo satojen valmennettaviemme elämän
Arvaapa, mikä on kaikkein yleisin kysymys, jonka varallisuusvalmentajana kohtaan.

Se kuuluu näin:
Miten minä voisin vaurastua (nopeammin)? 

Olet ehkä joskus itsekin miettinyt tätä, vai mitä?

Tätä mietti vuosia sitten myös valmennettavani Minna (josta tuli vuosia myöhemmin yhtiökumppanini, mutta se on eri tarina, hih). 

Minna tuli valmennukseeni tilanteessa, jossa hän tienasi kyllä hyvin, mutta kaikki, mitä tilille tuli, myös meni - ja vähän enemmänkin. 
Minna oli kiinnostunut ajatuksesta, että hän voisi vaurastua, mutta ei tiennyt aiheesta vielä mitään. Eivätkä hänen käytännön rutiininsa tukeneet vaurastumista (eikä kyse edes ollut pelkästään ylikuluttamisesta, vaan paljon muustakin).

Vaurastumisen ammattilaisena minun oli helppo nähdä vain parissa minuutissa, mitä Minnan tulisi tehdä kääntääkseen taloutensa suunnan velkaantumisesta vaurastumiseen. Huomasin heti, että Minnalla oli aivan huikeat mahdollisuudet vaurastua, kun hän oppisi johtamaan raha-asioitaan kuin Vauras Nainen!

Kun kävimme valmennuksessa läpi Vauraan Naisen ykköstyökalun (kerron kohta minkä), näin Minnan silmistä, kuinka lamppu syttyi.

Minna oivalsi
⭐ mikä tulojen ansainnassa oikeasti oli olennaista - ja mihin ajatusvirheeseen hän oli sortunut siitäkin huolimatta, että hänellä oli hyvät tulot (suurin osa valmennettavistani on itse asiassa tehnyt tämän saman ajatusvirheen)
⭐ mitä hänen rahankäytössään oli vinksallaan (eikä kyse ollut pelkästään ylikuluttamisesta)  ja miten hänen sen sijaan kannatti toimia, kun kuukausipalkka kilahti tilille
⭐ miten hän pystyi helposti ottamaan käyttöön yksinkertaisen periaatteen manageroida rahojaan kuin vauras nainen
⭐ mitkä menot olivat tärkeämpiä kuin toiset ja miten hän pystyi vaurastumaan menojaan priorisoimalla (tästä Minna innostui toden teolla, koska kyse ei todellakaan ole pelkästä säästämisestä)
⭐ miten hänen rahankäyttönsä erosi rikkaiden rahankäytöstä ja miksi se johti siihen, että rikkaat rikastuvat koko ajan, kun taas hän ei
⭐ miksi hän ei ollutkaan niin varakas kuin luuli, arvokkaasta omistusasunnosta ja merkkilaukuista huolimatta (tämä yksi oivallus sai Minnan kasvattamaan muutamassa vuodessa nollista sadan tonnin osakesalkun)
⭐ ja mitkä vaurastumismahdollisuudet hänellä oli aivan silmiensä edessä (hän ei vain nähnyt niitä yhtä helposti kuin minä, koska olin auttanut jo niin monia naisia vaurastumaan).
Ja loppu on historiaa. 

Minna meni ja maksoi velkansa pois, rakensi itselleen kymppitonnien puskurin, muutamassa vuodessa sadan tonnin osakesalkun. Myöhemmin Minnasta tuli parissa vuodessa kymmenkunta asuntoa hankkinut asuntosijoittaja ja lopulta osa Vauras Nainen -tiimiä.

Ei hassumpaa, vai mitä?
Kaikki tämä lähti liikkeelle yhdestä ainoasta työkalusta, jonka sinäkin voit nyt saada käyttöösi.

Tämä työkalu on oman talouden tuloslaskelma ja tase.

Kerta toisensa jälkeen kuulen valmennettaviltani, että tämä työkalu on yksi merkittävimmistä asioista, jotka ovat vaikuttaneet heidän vaurastumiseensa. 

Se on avannut monen silmät, miten omaan talouteen kannattaa suhtautua, mitä sille voi tehdä ja miten olemassa olevasta tilanteesta ja omista numeroista saa vielä enemmän irti. 

Siksi juuri tästä sinunkin kannattaa aloittaa, jos haluat aloittaa vaurastumisen tai vauhdittaa vaurastumistasi. Vaikka olisit jo budjetoinut omaa talouttasi, tämä työkalu avaa silmäsi katsomaan talouttasi aivan uudella tavalla. (Aivan oikein - Vauraan Naisen tavalla.)

Tämän työkalun avulla tiedät täsmälleen, missä olet taloutesi kanssa tällä hetkellä ja mihin sinun tulee keskittyä vaurastuaksesi. Lisäksi löydät todennäköisesti tämän työkalun avulla helppoja tapoja vaurastua ilman, että sinun edes tarvitsee lisätä tulojasi. Oman taloutesi johtamisesta tulee innostavaa ja selkeää!

Saat tämän kaiken Tunne Numerosi, Vauhdita Vaurastumistasi -minivalmennuksessa - ja mikä parasta, vain 97 eurolla!

Älä hukkaa enää hetkeäkään ilman tätä työkalua, jonka avulla jo sadat naiset ovat vaurastuneet.
Olen varallisuusvalmentaja®, sijoittaja ja Vauras Nainen Terhi Majasalmi, ja olen valmentanut satoja naisia kohti taloudellista vapautta jo vuodesta 2008 saakka. 

Olet voinut törmätä haastatteluihini MTV:llä, Ylellä, Kauppalehti Optiossa, Taloussanomissa, Iltasanomissa, Iltalehdessä, Annassa, MeNaisissa tai muualla. Tai ehkäpä kuulut perustamaani yli 84 tuhannen naisen Facebook-ryhmään nimeltään Vauras Nainen. Voi myös olla, että sinulla löytyy kirjahyllystäsi jokin kuudesta kirjoittamastani kirjasta. Ja jos sinulla on jo kilometrejä mittarissa yhtä paljon kuin minulla, saatat muistaa minut myös Kirsi ja Himoshoppaajat -televisiosarjasta. 

Jos taas tapaamme ensimmäistä kertaa, niin hauska tavata!
Mediasta tuttu:
Mistä oikein on kyse
Tunne Numerosi, Vauhdita Vaurastumistasi -minivalmennuksessa Vauras Nainen -yhteisön perustaja ja varallisuusvalmentaja® Terhi Majasalmi opastaa sinut Vauraan Naisen ykköstyökalun, oman talouden tuloslaskelman ja taseen käyttöön. 

Valmennuksen tueksi saat oman talouden tuloslaskelma ja tase -pohjan, jota voit käyttää jatkossakin oman taloutesi seurantaan ja johtamiseen.

Oman talouden tuloslaskelma ja tase on simppeli, mutta mullistava työkalu oman talouden analysointiin ja seurantaan. Sillä saat kattavan ja samalla yksityiskohtaisen kuvan omasta taloudellisesta tilanteestasi. Lisäksi hahmotat nopeasti tärkeimmät tunnusluvut ja kehityskohteet omasta taloudestasi.

Valmennuksessa käymme läpi
⭐  Mitkä ovat olennaisimmat oman taloutesi tunnusluvut
⭐  Mitkä ovat vaurastumisen perussäännöt ja miten ne heijastuvat oman talouden tuloslaskelmaan ja taseeseen
⭐ Miten pystyt tuloslaskelman ja taseen avulla helposti määrittämään, mihin juuri sinun tulisi keskittyä vauhdittaaksesi vaurastumistasi
⭐ Miten tuloslaskelmaa ja tasetta voi käyttää oman talouden seurantaan ja johtamiseen

Nyt pääset käsiksi tähän työkaluun, jota käytämme valmennuksissamme, jotka maksavat useita tuhansia euroja.

Q & A
Mitä jos olen vasta ihan alussa vaurastumisen suhteen?

Ei ole tämän parempaa tapaa aloittaa oma vaurastumismatka, kuin tutustua kanssani omiin numeroihin ja tähän vaikuttavaan työkaluun, joka on käynnistänyt huikean muutoksen jo satojen naisten taloudessa ja elämässä. Lupaan, että saat tässä minivalmennuksessa tiiviin ja tuhdin paketin intoa ja inspiraatiota, niin että seuraavat vaurastumisaskeleet tuntuvat kevyemmiltä ottaa. Useimmat valmennettavani oivaltavat tämän harjoituksen läpikäytyään, että heillä onkin enemmän mahdollisuuksia vaurastua, kuin mitä he aiemmin ymmärsivätkään. Ennemmin tai myöhemmin tulet tämän tarvitsemaan. Kannattaa tarttua tilaisuuteen juuri nyt, koska mitä aikaisemmin toimit, sen nopeammin vaurastumisesi nopeutuu.

Mitä jos olen jo vuosia säästänyt ja sijoittanut?

Moni valmennettavistamme hyödyntää tuloslaskelma ja tase -työkalua vuosittain oman numeroiden läpikäynnissä sekä tavoitteiden asettamisessa. Usein harjoituksen läpikäynti vaurastumisen ammattilaisen kanssa paljastaa myös aukkoja, joita et itse ole tullut ajatelleeksi, Jos et ole käynyt omia numeroita läpi vähään aikaan, nyt on juuri oikea aika sille. Useimmat kokeneetkin vaurastujat saavat harjoituksesta uusia ideoita, miten saada numerot näyttämään vieläkin paremmilta!

Kuinka kauan saan käyttää minvalmennuksen materiaaleja?
 
Saat pääsyn materiaaleihin 12 kuukauden ajan ostopäivästä. Materiaalit ovat saatavilla Kajabissa.

Vauraat Oy
Copyright 2024
3151232-4
Temppelikatu 9 LH 2, 00100 Helsinki