Vauraan Naisen tarina

Minun vaurastumismatkani lähti liikkeelle nollista 20 vuotta sitten lamasta toipuvassa Suomessa, kun talletin ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille 31.3.1998. Vauraan Naisen tarina taas alkoi kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2008, kun esikoiseni äitiyslomalla mietin, minkälaisen jäljen haluan jättää tähän maailmaan - mikä on se yksi asia, mihin haluan vaikuttaa. Tuosta hetkestä syntyi Vauras Nainen, unelma naisten vaurastumisesta.

Vauraus ei tule hetkessä

Hyvän taloudellisen tilanteen luominen ja varallisuuden kasvattaminen vaativat pitkäjänteistä työtä. Tavoitteeni on luoda Vauras Nainen -yhteisö, joka tukee mukaan lähteneitä naisia oman tavoitteensa saavuttamisessa. Saamme yksin harvoin mitään tärkeätä ja isoa aikaiseksi, mutta jakamalla ja tukemalla toisiamme, kaikki osalliset kehittyvät ja pääsevät eteenpäin askel kerrallaan. Ajatuksenani on, että mukana olevien naisten itsevarmuus kasvaa ja he uskaltavat tarttua taloudellisiin mahdollisuuksiin, kun niitä tulee kohdalle.

Tuen lisäksi tarvitaan myös tietoa ja ymmärryksen lisääntymistä. Mielissämme tieto jäsentyy vanhan tiedon päälle. Mitä enemmän otamme tietoa vastaan ja jäsennämme sitä omassa mielessämme, sitä enemmän oma ymmärrys henkilökohtaiseen talouteen liittyvistä asioista kasvaa.

Oppimalla ja jakamalla tuloksiin

Oma ymmärryksenikin on kasvanut tekemisen ja jakamisen kautta. Olen halunnut nostaa henkilökohtaisen talouden merkitystä esille mahdollisimman monessa yhteydessä, jotta ihmiset ryhtyisivät pohtimaan, miten he itse voivat vaikuttaa positiivisesti oman taloutensa kehitykseen.

Olen kirjoittanut kirjan Totuus taloudestasi (Talentum 2012), Koululaisen rahakirjan (Readme.fi 2016), Rikastamon yhdessä Unna Lehtipuun kanssa (Otava 2018), ollut mukana asiantuntijana tv-ohjelmassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), järjestänyt neljä Menestys-seminaaria, valmentanut ryhmiä ja yksilöitä, kirjoittanut useisiin blogeihin ja lehtiin, esitelmöinyt rahasta ja varallisuuden kasvattamisesta ja ottanut ensiaskeleet valmentamisessa ulkomailla. Lisäksi minua on haastateltu kymmeniin lehtiartikkeleihin ja radio- ja televisio-ohjelmiin.


Uskon, että oppimistani asioista on paljon hyötyä muille ja siksi haluan jakaa kokemukseni ja osaamiseni syvällisemmin ja yksityiskohtaisemmin mahdollisimman monen vaurastumisesta kiinnostuneen naisen kanssa.

Tavoitteeni on kulkea Vauraiden Naisten kanssa matka, joka vääjäämättä johtaa taloudellisen turvan ja tasapainon syntymiseen ja jopa taloudelliseen riippumattomuuteen. Toivon saavani ainakin 100 000 Vauraan Naisen tarinaa oman tarinani jatkoksi.

Elämä on paljon, paljon muutakin kuin raha. Siksi oma talous kannattaa hoitaa tavalla, jolloin voi keskittyä elämän tärkeimpiin asioihin.

Täältä löydät Vauras Nainen -tapahtumat ja valmennukset. Lisäksi Facebookissa toimii Vauras Nainen -ryhmä, jossa jo 45 000 naista keskustelee rahasta ja varallisuudesta.

Tervetuloa mukaan matkalle!