Vauraan Naisen tarina

Kesällä 2014 minua alkoi toden teolla harmittamaan pikavippien ja kulutusluottoja tarjoavien yhtiöiden markkinointi. Monessa mainoksessa kehotettiin toteuttamaan lomaunelmat velkarahalla, vaikka unelmien rahoittaminen velkarahalla ei ole oikeaa unelmaelämää, vaan valhetta, joka pahimmillaan johtaa velkakierteeseen ja itse asiassa unelmien vastaiseen elämään. Päätin, että nyt on aika tehdä jotain.

Ryhdyin rakentamaan palvelua Vauraille Naisille, jotka haluavat SEKÄ tasapainoisen taloudellisen tilanteen ETTÄ toteuttaa unelmansa.

Oma tarina alkaa

Oma varallisuuteni alkoi kasvaa 31.3.1998, kun talletin ensimmäiset 1 000 markkaa ASP-tilille. Vuosien aikana olen sijoittanut kaikkiin omaisuuslajehin, ja ostanut asuntoja niin Suomesta kuin Yhdysvalloistakin. Vuosiin on mahtanut monta onnistumisen hetkeä, mutta myös niitä, joina olen todella joutunut menemään kyykkyyn, jotta olen voinut ponnistaa vieläkin pidemmälle.

Oman varallisuuteni kehittäminen laajeni ensimmäisen lapsemme syntymän jälkeen äitiysloman aikana vuonna 2008, kun minulle selkeni, että haluan edistää – en vain omaani – vaan naisten vaurastumista ylipäätään. Järjestin ensimmäisen naisvarallisuusvalmennuksen marraskuussa 2009 – Vauras Nainen -palvelu oli syntynyt.

Vauraus ei tule hetkessä

Hyvän taloudellisen tilanteen luominen ja varallisuuden kasvattaminen vaativat pitkäjänteistä työtä. Tavoitteeni on luoda Vauras Nainen -verkkoyhteisö, joka tukee mukaan lähteneitä naisia oman tavoitteensa saavuttamisessa. Saamme yksin harvoin mitään tärkeätä ja isoa aikaiseksi, mutta jakamalla ja tukemalla toisiamme, kaikki osalliset kehittyvät ja pääsevät eteenpäin askel kerrallaan. Ajatuksenani on, että mukana olevien naisten itsevarmuus kasvaa ja he uskaltavat tarttua taloudellisiin mahdollisuuksiin, kun niitä tulee kohdalle.

Tuen lisäksi tarvitaan myös tietoa ja ymmärryksen lisääntymistä. Mielissämme tieto jäsentyy vanhan tiedon päälle. Mitä enemmän otamme tietoa vastaan ja jäsennämme sitä omassa mielessämme, sitä enemmän oma ymmärrys henkilökohtaiseen talouteen liittyvistä asioista kasvaa.

Oppimalla ja jakamalla tuloksiin

Oma ymmärryksenikin on kasvanut tekemisen ja jakamisen kautta. Olen halunnut nostaa henkilökohtaisen talouden merkitystä esille mahdollisimman monessa yhteydessä, jotta ihmiset ryhtyisivät pohtimaan, miten he itse voivat vaikuttaa positiivisesti oman taloutensa kehitykseen.

Viiden viime vuoden aikana olen kirjoittanut kirjan Totuus taloudestasi (Talentum 2012), ollut mukana asiantuntijana tv-ohjelmassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), järjestänyt neljä Menestys-seminaaria, valmentanut ryhmiä ja yksilöitä, kirjoittanut useisiin blogeihin ja lehtiin, esitelmöinyt rahasta ja varallisuuden kasvattamisesta ja ottanut ensiaskeleet valmentamisessa ulkomailla. Lisäksi minua on haastateltu kymmeniin lehtiartikkeleihin ja radio- ja televisio-ohjelmiin.

Uskon, että oppimistani asioista on paljon hyötyä muille ja siksi haluan jakaa kokemukseni ja osaamiseni syvällisemmin ja yksityiskohtaisemmin mahdollisimman monen vaurastumisesta kiinnostuneen naisen kanssa.

Tavoitteeni on kulkea Vauraiden Naisten kanssa matka, joka vääjäämättä johtaa taloudellisen turvan ja tasapainon syntymiseen ja jopa taloudelliseen riippumattomuuteen. Toivon saavani ainakin 100 000 Vauraan Naisen tarinaa oman tarinani jatkoksi.

Elämä on paljon, paljon muutakin kuin raha. Siksi oma talous kannattaa hoitaa tavalla, jolloin voi keskittyä elämän tärkeimpiin asioihin.

Tervetuloa mukaan matkalle!